Over ons

Themepark Maintenance and Support b.v. werd opgericht door Alfred Jonkers en Wouter Snikkenburg. Gezamenlijk hebben wij meer dan twintig jaar ervaring in de attractietechniek en wij besloten onze krachten te bundelen en samen verder te gaan. Op deze manier kunnen we nog beter aan de wensen van onze klanten tegemoet komen en zijn wij in staat om alle projecten –zowel groot als klein – uit te voeren.

previous arrow
next arrow
Slider

Passie voor dit geweldige vak is wat ons drijft. Voor ons is het echt genieten wanneer we zien dat de parkbezoekers een geweldige tijd beleven in de attracties waaraan wij met hart en ziel hebben gewerkt. Die passie voelen we wanneer we op 36 meter hoogte oplossingen moeten bedenken, maar ook wanneer we gaan bouwen volgens een op papier ontworpen plan. In dit vak kunnen we alles kwijt wanneer het gaat om het aangaan van technische uitdagingen en het steeds weer bedenken en uitvoeren van de best passende oplossingen.

Veiligheid is in dit vak buitengewoon belangrijk en het heeft bij ons dan ook de allerhoogste prioriteit, op elk moment en bij alles wat we doen. Nauwkeurigheid, veilig werken volgens de richtlijnen van de NEN-EN 13814, tijdens elk stapje in het werkproces, het hoort bij ons vak en vormt de basis van alles wat we doen.

Om die veiligheid te waarborgen werken wij uitsluitend met uiterst gekwalificeerde technici. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat wij kunnen putten uit een groot aanbod van ervaren, hoog gekwalificeerd personeel. Alleen zo kunnen wij voldoen aan de hoge eisen die dit werk van ons vraagt. En kunnen bezoekers zich met recht veilig voelen in de door ons gebouwde of herstelde attracties.