Home

previous arrow
next arrow
Slider

Themepark Maintenance and Support b.v. heeft een jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties in de attractiewereld. Wij beschikken over de kennis en ervaring om werkzaamheden te verrichten aan al uw attracties. Veiligheid staat hierbij altijd op nummer één. Wij werken volgens de NEN-EN 13814 richtlijnen.

Wij weten als geen ander dat de attractiewereld vraagt om snelle acties. Mocht er een probleem ontstaan bij een attractie dan zorgen wij ervoor dat deze snel en veilig gerepareerd wordt. Bezoekers moeten bij eventuele storingen natuurlijk zo weinig mogelijk hinder ondervinden tijdens hun bijzondere dagje uit. Wij kunnen snel handelen en zijn gewend om in korte tijd hoogstaand werk af te leveren, zodat alles weer probleemloos kan draaien. Zo helpen wij mee om uw prachtige, kleurrijke park tot een uiterst veilige en plezierige plek te maken voor iedereen.

Wij staan tijdens het seizoen dag en nacht tot uw beschikking. Aan ons heeft u een betrouwbare samenwerkingspartner waar u op kunt bouwen wanneer er zich calamiteiten voordoen. Het is zelfs mogelijk dat wij het complete onderhoud van een achtbaantrein voor u uit handen nemen. Dit onderhoud kunnen wij bij u uitvoeren of naar wens op een andere locatie. Verder kunnen wij ook het winteronderhoud op het park voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat de attracties in perfecte staat blijven verkeren en na de winter weer geheel startklaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Wij streven altijd naar perfectie en willen dan ook alle kansen benutten die binnen de mogelijkheden liggen. Samen met onze talentvolle technici leveren wij ons werk volgens de hoogste standaarden. Behalve kennis van de techniek van de ride zelf, hebben we kennis van de techniek op het station en de storage. Ook hebben wij een ruime ervaring met de technieken in de baan, zoals remmen, boosters en launch systemen. Het vervangen van cilinders, motoren, tandwielkasten, tandkransen of tandbogen is voor ons geen enkel probleem.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op en wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.